Retourneren

14 dagen bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Greensmarthouse.com geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@greensmarthouse.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouraanvraag

Indien u een product wilt retourneren, dient u de volgende stappen te volgen:
– Via uw account kiezen voor de optie retourneren. U dient het uitgeprinte RMA label tezamen met het product te retourneren binnen 14 werkdagen na bezorging product.

of

– U dient hier te klikken voor het invullen van het RMA formulier. Dit formulier dient u tezamen met het product te retourneren binnen 14 werkdagen na bezorging product.

Het retouradres is als volgt:
Greensmarthouse.com
T.a.v. Afdeling retouren
Innovatiepark 42
4906 AA OOSTERHOUT
Nederland

Wilt u hulp bij het retour sturen van het product? Dan kunt u uiteraard contact opnemen met Greensmarthouse.com.